Logotyp för Svensk kravterminologi

Lämna förslag eller meddelande

Här kan du lämna förbättringsförslag eller skicka andra relevanta meddelanden till mig som administrerar innehållet.

Om du vill kan du ange din e-postadress. Det gör det möjligt för mig att återkoppla med eventuella frågor eller helt enkelt tacka för ditt engagemang. Jag kan inte garantera att jag kommer att höra av mig till alla som skickar kommentarer, men som jag skrivit på andra ställen på webbplatsen har mycket av innehållet vuxit fram just i dialoger med andra människor. Om din kommentarer föranleder en förändring på sidan kommer jag garanterat att höra av mig.

Fält markerade med guldfärg är obligatoriska.


Förslagsfunktionen använder cookies ("kakor"). Genom att gå vidare godkänner du användningen av två sessionskakor som just skapades i syfte att förhindra formulärspam samt att presentera eventuella felmeddelanden som kan uppstå från formuläret. Dessa kakor finns sedan kvar fram till dess att du stänger webbläsaren eller manuellt raderar dem, men de används inte av övriga sidor på webbplatsen.

Om du inte accepterar användandet av kakor enligt ovan bör du inte använda förslagsfunktionen, samt om du så önskar, ta bort kakorna på enklast möjliga sätt.